Wie ben je?

“Melvin Simonse (28) uit ‘s-Heer Hendrikskinderen.”

Bedrijf en beroep?

“Ik werk als relatiebeheerder bij DRV Accountants & Adviseurs in Goes, vlakbij mijn woonplaats in de provincie Zeeland. Als relatiebeheerder ben ik een steunpilaar voor mijn klanten. Dat gaat natuurlijk vooral om financiële kwesties, zoals investeringen. Uiteraard zijn we in deze periode ook veel bezig met advies en begeleiding om bedrijven te helpen tijdens de coronacrisis. Een mooi voorbeeld is Hofman Productions uit Goes, een gewaardeerde klant waar onderstaande foto is genomen. Dit bedrijf heeft in de coronacrisis het roer omgegooid en snel geanticipeerd op veranderingen, wat tot succes heeft geleid. Het is mooi om dat van dichtbij te maken.”

Wat vind je leuk aan jouw functie?

“Relatiebeheer in het algemeen trekt mij heel erg. Ik vind het leuk om klanten te bezoeken, een relatie op te bouwen en betrokken te zijn. Tevens is mijn werk heel divers en heb ik veel vrijheid. Dat vind ik ook prettig. Tegelijkertijd volg ik een opleiding voor AA-accountant, waarmee ik mijn horizon in deze wereld verder verbreed.”

Welke Mazda rijd je?

“Ik rijd sinds september 2020 in een Mazda3 Hatchback. Ik heb een zilvergrijze (Sonic Silver Metallic) met de 180 pk sterke Skyactiv-X motor, automaat en een sportpakket. Zoals ik hem heb, met die voor- en achterspoiler, zijskirts en zwarte velgen, zie je ze niet vaak!”

Vanwaar de keuze voor deze auto?

“Ik had eigenlijk niet zo veel met Mazda en kende het model ook niet. Ik hoorde wel goede verhalen over het merk, ook via mijn broer die in een Mazda CX-5 rijdt. Toen ik eens ging kijken bij de dealer in Goes werd ik zó goed geholpen, dat ik eigenlijk nergens anders meer heen wilde. Ik werd daar geholpen zoals ik zelf ook met mijn klanten zou omgaan. Dat was erg prettig.”

“Nadat ik een proefrit had gemaakt met de Mazda3 was ik meteen verkocht. Ik was erg verrast door de kwaliteit, de luxe en de motor. Ik had hiervoor altijd auto’s met een turbomotor en was eerst een beetje sceptisch over de atmosferische motor van Mazda. Maar die Skyactiv-X motor heeft mij echt positief verrast qua prestaties en souplesse. Bovendien was er nog veel mogelijk om de auto aan te kleden, ondanks dat het een showroommodel was. Ik heb meteen een sportpakket laten monteren voor een extra stoere en sportieve uitstraling.”

Hoeveel kilometers rijd je?

“Ongeveer 30.000 kilometer per jaar. Het was iets minder dan normaal vanwege corona, maar het trekt nu weer een beetje aan.”

Wat doe je in je vrije tijd?

“Ik zit in het bestuur van de voetbalclub Luctor Heinkenszand. Behalve dat ik hier al jarenlang voetbal en ook een tijdje jeugdtrainer ben geweest, ben ik nu actief als secretaris van de club. Dus ja, ik ben in mijn vrije tijd veel bezig met voetbal. Al ligt het amateurvoetbal nu vanwege de coronacrisis volledig op z’n gat. Hopelijk komt er snel verandering in.”

Wat vind je belangrijk in een auto?

“Een goede geluidsinstallatie! En ik heb wat dat betreft niets te klagen. Het Bose®-audiosysteem in mijn Mazda3 klinkt echt geweldig. Verder hecht ik ook waarde aan een luxe uitrusting. Ook dát zit wel goed. Mijn auto heeft bijvoorbeeld stuurwielverwarming. Super heerlijk. Ik wist niet eens dat dit bestond!”

Minpunt?

“Ik kan eerlijk gezegd niet zo veel minpunten bedenken van de Mazda3. Je kunt wellicht zeggen dat de zitruimte achterin niet zo denderend is, maar ik zit nooit achterin. En mensen vragen mij wel eens of het zicht naar achteren niet belemmerd wordt door die brede C-stijlen. Maar dankzij al die mooie rijhulpsystemen heb ik daar ook geen last van.”

Wat zeggen anderen over jouw auto?

“Ik krijg veel gave reacties. Oh, heeft Mazda ook zo’n auto!? Dát is wat je vaak hoort. Mensen zijn erg te spreken over de sportieve uitstraling van mijn Mazda3 en positief verrast dat het een Japanse auto is. Het ontwerp heeft toch wat weg van een Italiaan.”

Wat is jouw droomauto?

“Ik heb niet zo veel met droomauto’s, eerlijk gezegd. Maar als ik er toch één moet noemen, dan vind ik een Porsche cabriolet wel heel gaaf. En zo’n grote Range Rover trouwens ook.”

Delen via

Tags:   skyactiv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je dit ook leuk