Wie ben je?

“Mijn naam is Lindsey Bentoera, ik ben 28 jaar en woon in Amsterdam.”

Bedrijf en beroep?

“Ik ben restaurantmanager bij De Gastrobar van Ron Blaauw, locatie Sophialaan in Amsterdam-Zuid. Ik werk daar nu zo’n zes jaar, waarvan vier jaar als manager.”

Wat vind je leuk aan jouw functie?

“Het concept: bij ons kun je eten op topniveau, maar dan zonder poespas. Met elke dag tussen de 100 en 150 gasten gebeurt er altijd wel wat, dus het is nooit saai.”

“Ik help ook bij cateringklussen en met het opstarten van nieuwe vestigingen, zoals de locatie Indonesia Downtown in het centrum van Amsterdam begin 2019. En over een aantal maanden krijgen we een vestiging in Laren. Ik zorg er dan voor dat het team klaargestoomd wordt voor de opening. Verder laat Ron mij heel vrij: ik bemoei me tegen alles aan, tot de kleuren van de terraskussens van onze locatie aan toe.”

Welke Mazda rijd je?

“Ik heb toevallig net mijn nieuwe Mazda2 opgehaald! Niet helemaal nieuw voor me hoor, hiervoor reed ik ook een Mazda2.”

Hoeveel kilometers rijd je?

“Er staat nu, na een week, pas 300 kilometer op. De vorige Mazda leverde ik in met zo’n 15.000 kilometer op de teller. Mijn woon-werkverkeer is niet zo heel ver: van Amsterdam-Noord naar Zuid. Verder gebruik ik ‘m ook voor cateringklussen, zoals bijvoorbeeld in de Amsterdam Arena en pendel ik nu regelmatig naar Laren.”

Wat doe je in jouw vrije tijd?

“Ik ga heel graag uit eten! Van zelf koken houd ik echt niet. Verder ga ik, als ik in het weekend vrij ben, graag winkelen of naar festivals en concerten. Ik heb een heel brede muzieksmaak: van soul en R&B tot Nederlandstalig.”

Wat vind je belangrijk in een auto?

“Een fijne muziekinstallatie! En die klinkt in de Mazda2 heerlijk! Verder wil ik gewoon een veilige, comfortabele auto en vind ik het ook fijn dat-ie helemaal nieuw is. Vanwege de cateringklussen is het handig dat de kofferbak ruim is, maar niet té groot. Ik wil natuurlijk wel gewoon in Amsterdam kunnen parkeren.”

Minpunt?

“Als ik dan iets moet noemen, zijn het de versnellingen. Ik heb een tijdje een Mazda met zes versnellingen geleend, dat reed toch wat fijner dan deze. Ik houd wel van gas geven en doorrijden.”

Wat zeggen anderen over jouw auto?

“Ik krijg veel complimenten. Vooral over de kleur, Ceramic Metallic. Die zie je niet zo vaak. De kleur wordt voor mij gekozen, maar ik ben er erg blij mee. Het past bij mijn stijl.”

Iets unieks meegemaakt op autogebied?

“Hmm … daar ben ik denk ik nog iets te jong voor. Ik heb wel goede herinneringen aan de BMW cabrio die ik met mijn moeder deelde. Daar hebben we samen mooie trips naar het strand mee gemaakt.”

Wat is jouw droomauto?

“Een Range Rover Evoque Cabriolet. Het liefst over een paar jaar al!”

Delen via

Tags:   mazda2, Mijn Mazda en Ik

  • A. Wibier schreef:

    Ik rij in een Mazda2 Sportive automaat, rijdt als een zonnetje. Een nadeel de buitenspiegels zijn niet elektrisch te bedienen, dat zou toch standaard moeten zijn.

  • A.P.van der Meer schreef:

    Handgeschakeld met 5 versnellingen schakelt fantastisch. Stille en comfortabele goed rijdende,lekkere wagen.Goede geluidinstalatie Erg mooi van binnen.

  • Rino schreef:

    Leuk om te lezen. Ik vind het schakelen met 5 versnellingen echt een genot met snelle acceleratie. Ik kan mij ook niet vinden in je commentaar over minpunt van schakelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je dit ook leuk