WIE BEN JE?

“Yasmin Kramer, 26 jaar, afkomstig uit Eygelshoven, een dorp bij Heerlen.”

BEDRIJF EN BEROEP?

“Ik heb mijn eigen tattooshop Yazz Ink in het centrum van Heerlen. Wij zijn gespecialiseerd in de stijl Neopin: moderne tatoeages met de focus op fijn lijnwerk en een zachte schaduw. Hier tatoeëren mijn drie collega’s en ik heel toffe projecten, voornamelijk bloemen, dieren, fantasy en anime.”

WAT VIND JE LEUK AAN JOUW FUNCTIE?

“De artistieke vrijheid. Ik hield vroeger al van tekenen, maar besloot toch een opleiding Social Work te gaan doen. Hier zat ik middenin toen een tatoeëerder mij een opleiding aanbood. Daar ben ik hem nog altijd dankbaar voor.”

“Door Instagram heb ik contact met mensen uit heel Nederland. Om hen een beetje tegemoet te komen, tatoeëer ik eens per maand in een shop in Amsterdam. Verder neem ik alleen projecten aan waar ik mijn passie in kwijt kan. De mensen die ik tatoeëer, hebben allemaal hun eigen bijzondere verhaal. Dat maakt elke dag anders.”

WELKE MAZDA RIJD JE?

“Een Mazda3 Sedan in de kleur Soul Red Crystal, met het volledige accessoirespakket. Alles zit er op en aan. Vooral die actieve veiligheidssystemen onder de noemer i-Activsense vind ik echt een upgrade. Ik heb nog niet lang mijn rijbewijs, dus parkeren gaat tien keer makkelijker met die features. Ik heb mijn auto trouwens volledig laten ‘ontchromen’ en ‘ontbadgen’, dus je ziet niet direct wat voor auto het is. Dat maakt hem lekker mysterieus!”

HOEVEEL KILOMETERS RIJD JE?

“Sinds december zo’n 6.000 kilometer, dus ik denk dat ik gemiddeld uitkom op 15.000 per jaar. Naast woon-werkverkeer, het maandelijkse tripje naar Amsterdam en af en toe een bezoek aan mijn ouders in Den Haag, heb ik er nog niet heel veel mee gereden.”

WAT VIND JE BELANGRIJK AAN EEN AUTO?

“Ik houd van de carrosserievorm van een sedan. En de Mazda3 vind ik de mooiste in zijn klasse. Dat moderne en minimalistische vind ik prachtig. Verder vind ik het natuurlijk belangrijk dat ie lekker rijdt. En als muziekliefhebber is ook een goed geluidssysteem van groot belang. Dankzij het Bose-audiosysteem is het rijden in deze auto echt genieten!”

“Tevens vind ik het fijn dat mijn auto onderscheidend is. Uniek, net als elke tattoo. Wat mijn liefde voor Mazda écht onderstreept, is trouwens de Mazda-tattoo aan de binnenkant van mijn pols!”

WAT VIND JE EEN MINPUNT?

“De kofferbak van de Mazda3 Sedan is lekker diep en ruim, alleen is de laadopening wat aan de smalle kant. Ik zou er geen huisraad mee verhuizen, haha! Dat is wel echt het enige minpunt dat ik kan bedenken. Voor de skivakantie is mijn kofferbak in ieder geval ideaal.”

WAT ZEGGEN ANDEREN OVER JOUW AUTO?

“Door het mysterieuze en unieke valt de auto enorm op, wat ervoor zorgt dat mensen op plekken als een tankstation regelmatig hun hoofd omdraaien. Wat trouwens ook opvalt, is dat iedereen er altijd direct vanuit gaat dat deze auto van mijn vriend is.”

IETS UNIEKS MEEGEMAAKT OP AUTOGEBIED?

“Ik rijd ‘m pas sinds december vorig jaar, dus eigenlijk nog niet. Maar dat gaat wel gebeuren: zodra het kan, willen mijn vriend en ik ermee op avontuur. Zoals wintersport, dat is een van onze hobby’s.”

WELKE HOBBY’S HEB JE NOG MEER?

“Behalve skiën, wat ik normaliter vaak doe omdat ik praktisch naast SnowWorld woon, heb ik een lichte obsessie voor Japan. Ik ben Japans aan het leren en zou daar heel graag willen rondreizen. Uiteraard breng ik dan een bezoekje aan de Mazda-fabriek!”

WAT IS JOUW DROOMAUTO?

“Het klinkt heel cliché, maar ik rijd nu echt mijn droom. Ik heb er lang voor gespaard, dus dat mag ook wel. Als ik écht zou moeten kiezen, als het merk Mazda bijvoorbeeld niet zou bestaan, kies ik de nieuwe Tesla Model Y. Ook van die auto vind ik de vormen en het lijnwerk heel tof.”

Delen via

Tags:   Mazda3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *