Nieuws 02-05-23 | 821 keer gezien

Unieke Mazda Autoverzekering in samenwerking met de Actua groep

In samenwerking met Actua biedt Mazda haar klanten de Mazda Autoverzekering. Het verzekeringspakket biedt keuze uit een WA-, WA + beperkt casco- en een allrisk autoverzekering. De allrisk autoverzekering geeft tot en met het twaalfde jaar garantiedekking op onderdelen en arbeidsloon, gerekend vanaf de datum van afgifte van het eerste kentekenbewijs. De garantie vervalt als de auto ouder is dan 12 jaar (144 maanden) of als de kilometerstand 200.000 km heeft bereikt. Bij de allrisk autoverzekering heeft de verzekerde recht op de garantiedekking als de klant ieder jaar zorg draagt voor tijdig onderhoud van zijn auto bij een Mazda servicepunt.

Actua en Mazda slaan de handen ineen

Peter Brouwers, Director Sales & After Sales bij Mazda Motor Nederland: “Klantenservice staat bij Mazda hoog in het vaandel en wij willen dat klanten zorgeloos van hun Mazda kunnen genieten. We zijn trots dat we dit verzekeringsproduct in samenwerking met Actua aanbieden. In Actua heeft Mazda een betrouwbare partner gevonden voor het aanbieden van een exclusieve Mazda verzekering aan onze klanten, ongeacht of ze nu een nieuwe of gebruikte Mazda rijden.” Raymond Peters, Commercieel Directeur van Actua, vult aan: “Actua is een familiebedrijf met een rijke pioniershistorie en we zijn verheugd dat we deze verzekering in het productportfolio van Mazda mogen aanbieden.”

Onderhoud bij erkend Mazda servicepunt

Naast de garantiedekking met 100% vergoeding op onderdelen en arbeidsloon biedt de allrisk verzekering van Mazda de volgende extra voordelen: uitgebreide beschermde onderdelenlijst, ook voor EV en hybride voertuigen: van accu tot laadpaal, 100% vergoeding op accessoires tot maximaal 10% van de cataloguswaarde en geen eigen risico, mits de reparatie plaatsvindt binnen het netwerk van Mazda.

Met een WA+ beperkt-casco-verzekering is de rijder naast de Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) verzekerd bij schade, ontstaan als gevolg van onder meer (poging tot) diefstal, brand, storm en ruitbreuk. Bij de verzekering met enkel WA is de eigenaar verzekerd voor schade, toegebracht door of met de auto. De materiële schade is verzekerd tot een bedrag van € 2.500.000 per schadegeval. Voor letselschade is het maximaal verzekerde bedrag maar liefst € 6.100.000 per schadegeval.

  • Allrisk verzekering met 12 jaar garantiedekking op onderdelen en arbeidsloon
  • Vijf jaar nieuw- of drie jaar aanschafwaarderegeling bij total loss of diefstal
  • Transparante polisvoorwaarden, geen verrassingen achteraf