Wie ben je?

“Bart Krusemann, 30 jaar, woonachtig in Leiden.”

Bedrijf en beroep?

“Ik werk als sales consultant bij leasemaatschappij ALD Automotive. Ik houd mij bezig met internationale sales en tenders.”

Wat vind je leuk aan jouw functie?

“Ik vind het leuk om met verschillende bedrijven te praten over mobiliteit. De ene keer zit ik met teams van grote multinationals om de tafel, zoals Engie of een grote wasstraatketen zoals De Loogman Groep, en de andere keer met de bakker om de hoek om te kijken hoe we die kunnen helpen op mobiliteitsgebied.”

Welke Mazda rijd je?

“Een Mazda3. Ik heb hem enkele weken geleden opgehaald, dus ik ben hem nog aan het leren kennen.”

Hoeveel kilometers rijd je?

“Tussen de 25.000 en 30.000 kilometer per jaar.”

Wat doe je in je vrije tijd?

“Gamen op de PlayStation 4. Maar ik houd er ook van om een boek te lezen. Vooral op vakantie. Dan lees ik fantasieboeken of historische boeken. Het laatste boek dat ik heb gelezen, is The Asssassin’s Apprentice van Robin Hobb. Verder vind ik wielrennen leuk en ik volg zo’n beetje elke sport die te zien is.”

Wat vind je belangrijk in een auto?

“Ik ben vrij snel tevreden, maar ik vind wel dat een auto mooi moet zijn. Als ik nu ’s ochtends naar mijn auto loop, beleef ik daar echt plezier aan als ik hem zo zie staan. Dat Soul Red is echt bloedmooi. Behalve het design en de kleur vind ik dat de Mazda3 heel comfortabel is, ook op de lange stukken. Het is niet onaangenaam om met deze auto in de file te staan.”

Minpunt?

“Het nummerbord in de grille vind ik jammer. Als hij eronder had gezeten ofzo, was dat mooier geweest. En de dode hoek is behoorlijk groot. Gelukkig heb ik de optie met dode hoek sensoren, anders wordt het lastig om het verkeer schuin achter je in de gaten te houden.”

Wat zeggen anderen over jouw auto?

“Iedereen vindt hem prachtig. Je ziet hem niet vaak, Al heb ik het idee dat dat over een tijdje wel anders is. Als ik word ingehaald, kijken mensen vaak wel even om. Dat komt door het schitterende ontwerp van de Mazda3.”

Wat is jouw droomauto?

“Ik ben fan van James Bond. Ik kijk elke Bond-film samen met mijn vader en heb de complete verzameling. Iedere keer als er een nieuwe Bond-film wordt uitgebracht, gaan we die samen kijken. Mijn favoriete auto is dan ook de Aston Martin DB5. Dus als ik ooit nog een keer de loterij win…”

Op de hoogte gehouden worden van nieuwe interviews met Mazda rijders en andere interessante artikelen? Schrijf je in en ontvang nieuws.