Financieel, Verdieping 11-10-17 | 6489 keer gezien

De perfecte auto voor zakelijk en privé

Volgens Autoblog is er een enorme groei in de rijdende aantallen van de SUV’s in Nederland. Natuurlijk is de Mazda CX-5 onder andere verantwoordelijk voor deze groei en werd daarom geplaatst in een dubbeltest. De Mazda CX-5 is sinds 2012 op de markt en sindsdien zijn er al onwijs veel exemplaren verkocht in Europa. ‘’Ze zien er gewoon stoer uit en de hoge instap is niet alleen makkelijk voor de oudere mensen, maar het is nu eenmaal makkelijker in- en uitstappen en om babystoeltjes vast te zetten’’ schrijft Autoblog. De Mazda CX-5 sluit zowel aan op je zakelijke en privéleven en is daarom de perfecte lease auto.

Voor zakelijk en privegebruik

De Mazda heeft een grote atmosferische 2-liter motor met een traditionele automaat met koppelomvormer.  Voor de echte cross-over liefhebbers is er ook een sterkere 2,5 l (192 pk) leverbaar. Wilt u naast uw zakelijk gebruik de auto ook gebruiken voor bijvoorbeeld een reis door Europa, Dan is de Mazda CX-5 de perfecte keus. Volgens Autoblog is het namelijk een populaire auto voor mensen met een caravan omdat hij in de meeste uitvoeringen 2.000kg kan trekken.

De typische neus van Mazda en de plattere koplampen geven  de Mazda CX-5 een vervaarlijk voorkomen. Ook het interieur is hoogwaardig, met luxe materialen en strakke details. Dat maakt het rijden in de Mazda CX-5 tot een waar genot.

Waar voor je geld

Bereid je maar voor om de Mazda CX-5 veel tegen te komen in het verkeer. Dit is volkomen begrijpelijk met het aantrekkelijke totaalpakket wat wordt aangeboden. Autoblog versterkt dit met de woorden, ‘’Ze zijn enorm praktisch, lekker ruim en ziet er stoer uit. Je krijgt voldoende waar voor je geld.’’ Met een lage cataloguswaarde (en dus bijtelling voor jou) maakt het de Mazda CX-5 tot de ideale leaseauto.

Ben je nou ook enorm enthousiast geworden over leasen, net als Autoblog? Ontdek dan de Mazda CX-5.

Delen via

Tags:   rijtesten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *