Rijplezier, Verdieping 07-11-18 | 2541 keer gezien

Doordeweeks knallen, in het weekend ontladen

Wie doordeweeks zakelijks alles geeft, kan in het weekend wel wat ontlading gebruiken. Racen op het circuit bijvoorbeeld. Maar dan wel op een toegankelijke wijze waarbij rijplezier voorop staat. Voor coureurs die al een beetje ervaring hebben, maar ook voor beginners. En voor jong en oud.

Racen op het circuit is pure fun. De adrenaline giert door je lijf. En voor een moment zijn alle zakelijke sores naar de achtergrond verdwenen. Puur genieten van de auto, z’n wegligging en power; en dat minutenlang of zelfs langer. Duur hoeft het niet te zijn. Instappen kan al voor een paar duizend euro per jaar. Verder een kwestie van een geschikte auto aanschaffen en de baan op!

Nieuwste generatie Mazda MX-5

Wie zijn racelicentie heeft en het circuit op wil, kan bijvoorbeeld bij de Mazda MX-5 Cup terecht, bedoeld voor rijders van jong en oud. De auto waarmee geracet wordt, liegt er niet om: de nieuwste generatie Mazda MX-5, opgevoerd tot circa 195 pk. Met zijn achterwielaandrijving, lage gewicht van 960 kg en fantastische weggedrag is dit een raceauto in de dop!

Max Verstappen

De Mazda MX-5 Cup is een officieel Nederlands Kampioenschap (NK), goedgekeurd door de Knac Nationale Autosport Federatie (KNAF). Races vinden plaats tijdens de belangrijkste publieksevenementen. Bijvoorbeeld de Gamma Racing Day op het circuit van Assen en de Jumbo Racedagen met Formule 1-coureur Max Verstappen.

Ontdek meer

Delen via

Tags:   Mazda, MX-5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je dit ook leuk