Wie ben je?

“Amanda Bol uit Dordrecht.”

Bedrijf en beroep?

“Ik werk nu ruim 2,5 jaar bij TTA International. Wij zijn een wereldwijde speler op het gebied van trainingsoplossingen en het leveren van ondersteunend personeel. Daarbij nemen wij graag de rol op ons van strategisch partner.

Ik heb een gecombineerde functie: enerzijds ben ik verantwoordelijk voor onze Staffing activiteiten en neem ik o.a. voor onze klanten het gehele recruitmentproces uit handen, anderzijds ben ik als HR-manager verantwoordelijk voor alle HR-activiteiten binnen TTA International.”

Wat vind je leuk aan jouw functie?

“Het is superafwisselend, want elke dag spreek ik veel verschillende klanten en mensen. Ook houd ik me voortdurend bezig met iets wat ik het liefste doe: werken met mensen en hun verder helpen met hun ontwikkeling. En vanuit de organisatie krijg ik veel ruimte om mijn eigen invulling aan mijn werk te geven, dat is fijn.”

Welke Mazda rijd je?

“Een CX-3, vanaf vorig jaar mei.”

Hoeveel kilometers rijd je?

“Veel! Ik woon en werk in Dordrecht, maar bezoek veel klanten door het hele land. Van Amsterdam tot Brussel, en alles daartussenin.”

Wat doe je in jouw vrije tijd?

“Ik sport graag: in ieder geval een paar keer per week een lesje in de sportschool en buiten hardlopen. Onlangs liep ik mijn eerste halve marathon. Ook heb ik pas een wijncursus gedaan en onderneem ik graag sociale activiteiten met vriendinnen. Ik heb geen gezin, dus alle vrije tijd is voor mijzelf!”

Wat vind je belangrijk in een auto?

“Eerlijk gezegd ben ik snel een tevreden rijder, maar met de CX-3 ben ik echt heel blij. Hij is comfortabel, voorzien van alle functionaliteiten en makkelijk bedienbaar. Echt alles zit erop en aan. Ik ben vooral erg content met de stoel- en stuurwielverwarming. Zeker met de winter in aantocht!”

Minpunt?

“De lederen bekleding is chique, maar met de zon erop kan het in de zomer wat warm en plakkerig worden.”

Wat zeggen anderen over jouw auto?

“Ik krijg alleen maar positieve reacties op mijn Mazda. Iedereen vindt het een onwijs mooie auto en ook de blauwe kleur valt erg op.”

Wat is jouw droomauto?

“Ooit zou ik wel een Mini Cooper willen rijden: ook dat vind ik een stoere, hippe auto die fijn rijdt. Daar zou ik heel blij van worden!”

Delen via

Tags:   CX-3, Mazda, Mijn Mazda en Ik

  • Arno Durkstra schreef:

    Erg mooie kleur en ook niet eentje die men veel ziet, sterker blauw zie je zelden in ons land (verdenk de importeur……). Rij zelf in een blauwe MX5, erg naar moeten zoeken om deze kleur (welke naar mijn smaak een heel mooie combi geeft met de zwarte accenten) te vinden – MAAR gelukt !
    MVGroet

  • Gerard-Jan schreef:

    Het zijn ook fijne degelijke auto’s, ik krijg op mijn web-site ook veel reacties. Ik rij nu de Mazda 3 skyactiv-X geweldige auto. https://www.de-brieder.nl/Hobby/Mazda_3_sedan.php Lees maar eens en laat van je horen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *