Wie ben je?

“Annemiek Verweij, 38 jaar, geboren in Maurik en woonachtig in het Gelderse Dreumel.”

Wat vind je leuk aan jouw functie?

“Ik ben eigenaresse van het online platform KeukenLiefde.nl, waarmee ik in 2016 en 2017 de Foodblog Award voor Beste Foodblog van het Jaar heb gewonnen. Dagelijks inspireer ik mijn volgers via mijn blog en social mediakanalen met lekkere recepten. Ik heb ook een boek geschreven: Koken met KeukenLiefde.”

Welke Mazda rijd je?

“Ik rijd tijdelijk in een CX-5. Mijn man rijdt voor zijn werk trouwens een CX-3. Nu we allebei een Mazda rijden, kun je ze goed met elkaar vergelijken.”

Hoeveel kilometers rijd je?

“Dat wisselt heel erg. Ik werk voornamelijk vanuit huis, dus ik gebruik hem vooral voor persevenementen, dagjes weg en natuurlijk voor de boodschappen. We wonen in een dorp waar in principe alles op loop- en fietsafstand is, maar nu ik de CX-5 heb, grijp ik alles aan als excuus om er even in te rijden.”

Wat doe je in je vrije tijd?

“Tuinieren! We zijn vorig jaar van de stad verhuisd naar een dorp en wonen nu vrijstaand. In onze grote tuin hebben we ook een moestuin waar ik graag bezig ben. Dan ontspan ik. Andijvie, sla, tuinbonen: we verbouwen er van alles wat ik ook weer in mijn recepten kan gebruiken. Zo ben ik indirect toch weer bezig met mijn blog …”

Wat vind je belangrijk in een auto?

“Ik ben lang, dus de hoge instap van deze CX-5 is een groot pluspunt. Vergeleken met de CX-5 lijkt iedere auto een sportauto omdat je daarin zo laag zit. Verder stuurt-ie makkelijk, de wegligging is echt super en hij biedt meer dan voldoende ruimte in de achterbak. Je schuift de kratten boodschappen er zo in. Ook ben ik erg blij met de achteruitrijcamera en de sensoren. Daardoor krijg ik deze CX-5, ondanks zijn grootte, overal tussen geparkeerd!”

Minpunt?

“Ik rijd ‘m nu twee maanden en heb echt nog niets kunnen ontdekken.”

Wat zeggen anderen over jouw auto?

“Onlangs hebben we met het hele gezin boodschappen gedaan in Duitsland en daarover gevlogd. De reacties op de CX-5 en Mazda in het algemeen waren louter positief! Het viel echt op dat volgers die ook Mazda rijden allemaal enorm enthousiast zijn en geen spijt hebben van hun keuze. Ook mijn dochter is groot fan. Als we op pad gaan, wil ze altijd met de ‘auto van mama’.”

Iets unieks meegemaakt op autogebied?

“Je eerste auto vergeet je nooit. Dat was een Mazda 323F, waar ik met heel veel plezier aan terugdenk. Ik was begin 20 en heb er jaren in gereden. Mooie tijd was dat.”

Wat is jouw droomauto?

“Deze CX-5 natuurlijk. En als geld echt geen rol zou spelen, kocht ik een Land Rover. Dat vind ik ook gave auto’s: zo robuust en stoer.”

Meer interviews lezen van mensen en hun Mazda? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan regelmatig updates in je inbox.

Delen via

Tags:   CX-3, CX-5, Mijn Mazda en Ik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *