Ontspanning, Rijplezier 28-03-19 | 3082 keer gezien

Mazda Must Drive: Winterberg

CX-5 Winterberg CX-5 Winterberg

Vaak rijden wij zelf de Mazda Must Drive routes, maar soms geven we het stuur aan andere Mazda liefhebbers! Afgelopen winter zijn Bowien en haar vriend met hun CX-5 naar Winterberg en Olsberg geweest. Bekijk hier de route en de foto’s!

De route

Voor de wintersportliefhebbers onder ons is Winterberg zeker geen onbekende bestemming. Naast skiën, wandelen en mountainbiken is de omgeving ook zeker geschikt om een mooie rondrit door te maken! Deze route start in Winterberg zelf. Sla de hoofdweg af richting Altastenberg en ontdek de prachtige glooiende wegen die in dit gebied in overvloed zijn. Deze weg rij je uit tot je in Siedlinghausen bent. Hierna kom je een aantal kleine dorpjes tegen tot je in Remblinghausen uitkomt. Vanaf hier ga je richting de Henne en steek je de brug over om daarna een aantal kilometer langs het water te rijden.

Vervolg je route door Meschede tot je in Bestwig bent. Ga hier de hoofdweg af en geniet van de prachtige natuur!

Rij door Olsburg (pak onderweg vooral nog koffie met apfelstrudel mee) waarna je de hoofdweg weer afrijd richting Winterberg.

Deel jouw route

Heb jij een leuke route gereden, en wil je die graag met ons delen? Stuur Mazda een bericht via Facebook of Twitter en wie weet komt jouw route ook op ons blog!

Misschien vind je dit ook leuk