Ontspanning, Rijplezier 25-05-21 | 1373 keer gezien

De looks van je auto afgestemd op jouw gardrobe voor een vast bedrag per maand

MX-30 Private Lease

Wil je graag rijden in een volledig aangeklede Mazda MX-30, onze 100% elektrische crossover, maar liever geen grote investering in één keer doen? Dan is private leasen mogelijk interessant voor jou. Kies een lakkleur voor een gloednieuwe Mazda MX-30 die perfect past bij jouw favoriete outfit en rijd in stijl de weg op.

Mazda MX-30 Private Lease

Wil je graag gebruiken maken van van premium opties, zoals Bose® premium audio of een aansluiting voor het opladen van al jouw devices, zonder dat daarvoor een grote uitgave in één keer nodig is dan is Private Lease ideaal voor jou. Wel zo handig als je jouw smartphone op de plaats van bestemming nog nodig hebt voor het maken van foto’s of wilt luisteren naar jouw favoriete hits. Of wat dacht je van een schuif- / kanteldak zodat je tijdens het rijden optimaal kan genieten van het zonlicht? Met Private Lease kleed je jouw Mazda MX-30 precies aan met wat je nodig hebt, dit is namelijk inbegrepen bij het maandbedrag.

Unieke belevenis

Maak van elke rit jouw unieke belevenis door jouw Mazda MX-30 nog meer te personaliseren. Ga voor luxe en neem Privacy glass, zodat je ongezien jouw persoonlijke spullen kunt meenemen. En wat dacht je van het interieur? Daarin heb je de keuze tussen donkerbruin met een stoere vintage look of verfijnd grijs met een meer ingetogen uitstraling, net wat het beste past bij jouw voorkomen.

Elk detail in de Mazda MX-30 is uniek en straalt een en al luxe uit. Alle details en kenmerken zijn speciaal ontworpen met het oog op puur rijplezier. Maar ook aan veiligheid geen gebrek, want afhankelijk van de uitvoering die jij kiest is de Mazda MX-30 voorzien van de nieuwste veiligheidstechnologieën. Dat geeft toch een fijn gevoel als je alleen op pad bent of jouw kinderen naar de hockey of tennis wilt brengen. Maar ook kennissen, vrienden of familie kunnen met een gerust hart bij je instappen dankzij de nieuwste geavanceerde rijhulpsystemen zoals het activeren van de remmen in noodsituaties.

Oog voor design

Je geluk kan niet op met het hippe design van onze nieuwe 100% elektrische crossover, want met de freestyledeuren steel je helemaal de show. Door de deuren alleen al open te slaan geniet je gelijk van je omgeving, de deuren openen namelijk in tegengestelde richting van elkaar. Dit is ook nog eens super praktisch voor het in- en uitladen van bagage op de achterbank. En de kofferbak biedt ook nog eens voldoende ruimte voor je koffers, golfset of kinderwagen.

Is dit precies wat jij nodig hebt en ben je benieuwd welke extra’s er nog meer mogelijk zijn voor een vast bedrag per maand? Ontdek dan Private Lease van Mazda waarbij je ontzorgd wordt doordat de voornaamste kosten inbegrepen zijn.

Delen via

Tags:   Private Lease

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *