Nieuws 29-11-18 | 4075 keer gezien

De nieuwe Mazda3 op Los Angeles Auto Show

De nieuwe Mazda3 pers Reviews van de nieuwe Mazda3

Op 28 november, voor ons vroeg in de ochtend was het dan eindelijk zover: de nieuwe Mazda3 werd onthuld. De combinatie van prachtig design, revolutionaire techniek en puur vakmanschap is nu openbaar. De eerste reacties vanuit de pers zijn daarbij ook binnen. In het kort wordt de schoonheid van de nieuwe Mazda3 zeer goed ontvangen. Lees er hier alles over.

We nemen je mee op de beursvloer

Benieuwd naar bewegend beeld van de nieuwe Mazda3? Jur Raatjes, PR director bij Mazda Nederland geeft je een inkijkje uit Los Angeles. Bekijk de Hatchback en Sedan, inclusief het interieur.

Autovisie op Los Angeles Auto Show

Bekijk hier de video die Autovisie maakte over de nieuwe Mazda3 op de autoshow in Los Angeles.

“Nieuwe Mazda3 is schoonheid in zijn klasse” – Autoblog

Daarnaast is de nieuwe Mazda3 door diverse pers zeer goed ontvangen. Zo schrijft Autoblog: “Nieuwe Mazda3 is een schoonheid in zijn klasse, en zet anderen te kijk. Opeens ogen de Volkswagen Golf en Ford Focus wel als hele saaie hatchbacks naast de nieuwe Mazda3. De Japanse autofabrikant heeft alles uit de kast getrokken om van de 3 een aantrekkelijke auto te maken. Dat is ze gelukt.”

“Nieuwe Mazda3 is een schoonheid in zijn klasse, en zet anderen te kijk.” -Autoblog

Ook AutoWeek is zeer te spreken over de nieuwe Mazda3: “Dít is de nieuwe Mazda3. Mazda toont lef”. En Autobahn schreef over de nieuwe Mazda3: “Nieuwe Mazda3 doet het lekker anders”.

Ontdek de nieuwe Mazda3

Wil jij als eerste op de hoogte blijven over al het nieuws van de nieuwe Mazda3?

Schrijf je in

 

Delen via

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *