Design, Nieuws 23-12-21 | 4603 keer gezien

De vernieuwde CX-5 is gearriveerd in de haven van Antwerpen

De vernieuwde Mazda CX-5 heeft er al een hele rit op zitten voordat deze aankomt bij de Mazda dealer. Wij nemen je graag mee langs deze route. Daarnaast hebben wij nog niet eerder vertoonde ‘achter de schermen’ (video)beelden van de vernieuwde CX-5 die aankomt in de haven van Antwerpen. Ontdek het in deze blog.

Havenstad Hiroshima

Het vertrekpunt is de Japanse havenstad Hiroshima waar vandaan de vernieuwde CX-5 aan zijn tocht begint die ongeveer een maand duurt. Dit is een afstand van ruim 9.125 kilometer en vaart onder andere via Korea en Singapore om vervolgens de route te vervolgen richting Europa. In Europa aangekomen worden de Mazda’s gelost in Barcelona, Antwerpen en Zeebrugge. De Mazda’s die in Antwerpen aan wal gaan zijn bestemd voor Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Aankomst Antwerpen

Eenmaal aangekomen in Antwerpen worden de Mazda’s een voor een van het schip gelost. Dit keer ‘Eternal Ace’ genaamd zoals je kunt zien op onderstaande beelden. Dit schip heeft een brutogewicht van maar liefst 59.601 ton en heeft een draaggewicht van 18.418 ton. En met een lengte van 200 meter kunnen hier behoorlijk wat Mazda’s op verscheept worden. Deze worden vervolgens verdeeld over de verschillende Mazda dealers in ons land waar ze rijklaar worden gemaakt.

Schrijf je in om als eerste op de hoogte te zijn van updates en het laatste nieuws over de vernieuwde CX-5. Het is tevens mogelijk om alvast een proefrit te plannnen. Neem contact op met jouw dichtsbijzijnde Mazda dealer voor de proefrit mogelijkheden.

Delen via

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *