Design, Nieuws 10-03-20 | 3491 keer gezien

Extra uitvoering beschikbaar van Mazda MX-30

Mazda introduceert een nieuwe uitvoering van de MX-30, die een aantal extra opties kent ten opzichte van de eerder geïntroduceerde First Edition. Beide versies worden in september bij de dealers in Nederland verwacht.

Standaard rijk uitgerust als First Edition

De MX-30 First Edition, waarvan er in ons land inmiddels al 167 zijn verkocht voordat de auto op de markt is verschenen, is standaard al bijzonder rijk uitgerust met 18 inch lichtmetalen velgen, adaptieve LED koplampen, 8-voudig elektrisch verstelbare bestuurderstoel (passagier 6-voudig), climate control, displayprojectie op de voorruit, 8,8-inch TFT-kleurendisplay met bediening via de centrale HMI Commander en vrijwel alle intelligente i-Activsense veiligheidstechnologieën waaronder Mazda Radar Cruise Control. Daarnaast kan er gekozen worden voor een licht modern of een donkere industrieel interieur. Dit zeer complete aanbod wordt nog eens aangevuld met de Ceramic Metallic lak, die is inbegrepen in de prijs van € 33.990 rijklaar, wat een introductievoordeel tot € 2.800,- betekent. De MX-30 First Edition kent voor de zakelijke klant een lage netto bijtelling vanaf € 82,- per maand en is in Nederland slechts in een beperkte oplage beschikbaar.

Nu ook in meer kleuren beschikbaar

Nieuw is dat deze First Edition in meer kleuren beschikbaar komt. Zo kan er nu naast Ceramic Metallic ook zonder meerprijs gekozen worden voor Arctic White Solid of tegen meerprijs voor Jet Black, Polymetal Gray en Machine Gray. De eerder gepresenteerde unieke 3-tone kleuren blijven beschikbaar op deze uitvoering tegen meerprijs.

Nieuw: de Luxury uitvoering

Bovenop deze aantrekkelijke First Edition kan de klant nu ook kiezen voor de Luxury uitvoering, de topversie van de MX-30. De extra uitrusting ten opzichte van de First Edition omvat onder meer Smart Keyless Entry, een Bose® 12 speaker geluidssysteem, 360° view monitor, een schuif-/kanteldak en uitbreiding op de veiligheidssystemen met Traffic Jam Assist, Driver Monitor, Smart Brake Support achter en Front Cross Traffic Alert. De keuze tussen de twee interieurs is hetzelfde en de standaard exterieurkleur is Arctic White. Bij de Luxury kan er tegen een meerprijs ook gekozen worden voor Ceramic, Jet Black, Polymetal Gray, Machine Gray, Ceramic 3-tone, Polymetal 3-tone en Soul Red Crystal 3-tone. Rijklaar kost deze uitvoering € 38.990,- exclusief de eventuele meerprijs voor een metallic lak of 3-tone kleurstelling.

Stel hier jouw Mazda MX-30 samen. Of vind hier meer informatie over de Mazda MX-30.

Delen via

Tags:   elektrisch rijden

  • Arno Durkstra schreef:

    Voor mijn gevoel voegt de naam niet goed, de MX (of RX) modellen zijn de sportievere line-ups.
    Wat is er mis met CX-E 30 vraag ik me af ?? / Arno

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *