Nieuws, Rijplezier 05-02-20 | 3532 keer gezien

FemmeFrontaal test de vernieuwde Mazda2

Odiel van FemmeFrontaal heeft onlangs de Mazda2 getest in en rondom het zonnige Athene. Lees hier het oordeel van de rijtest in de vernieuwde Mazda2.

Het interieur van de vernieuwde Mazda2

Over het plaatsnemen in de Mazda2 laat FemmeFrontaal weten dat er veel zorg is besteedt aan de materiaalkeuze en het design. “Achter het stuur voelt het premium aan” schrijven ze daarover. “Omdat het interieur zo clean en functioneel aanvoelt, geeft het rust tijdens het rijden. Er gebeurt weinig om je heen, waardoor alles juist intuïtief aanvoelt.” Dat is precies hoe onze vakmensen het hebben bedoeld.

Rijden in de Mazda2

Verder schrijft Odiel over de toevoeging van de Mazda M Hybrid techniek in de Mazda2, wat hem zuiniger dan ooit maakt. Over het rijden schrijft ze “Je moet terugschakelen om even rap in te voegen op de snelweg, maar gelukkig maakt de directe besturing het speelse rijgedrag weer een beetje goed!”. Daarnaast gaat het over het stillere interieur – wat dankzij betere isolatie voor 35% minder windgeruis zorgt.

Meer weten over de Mazda2?

Nieuwsgierig geworden naar deze B-segment Mazda met rijke uitrusting en verrassende verfijning? Je leest hier alles over de vernieuwde Mazda2. Plan om het zelf te ervaren direct een proefrit bij je dichtstbijzijnde Mazdadealer.

Delen via

Tags:   rijtesten

 • R de Boer schreef:

  Leuke artikelen maaaaar wel allemaal één richtingsverkeer

  Want ik gebruik deze mogelijkheid nu voor de tweede keer om contact te leggen met Mazda nl .
  Het is namelijk onmogelijk om contact op te nemen met mazda nl.
  Geen telefoon nummer en het contact formulier functioneert niet
  Steeds de boodschap gemarkeerd veld niet ingevuld.
  Nou tig keer gecontroleerd maar alles ingevuld maar de boodschap blijft maar komen;.
  Expres veld niet invullen en inderdaad dan kleurt het rood met waarschuwingsbord .

  Terwijl ik alleen maar wilde vragen hoe ik een favoriet radio station uit de favorieten lijst kan verwijderen. Omdat dit en niet in de beknopte handleiding staat en ook niet in de uitgebreide handleiding (600+ pagina’s) Staat niet bij FAQ en er is ook geen FORUM

  vr. gr. René met nieuwe CX30 Active X luxury AUT i-activesense

  • Mady van Mazda schreef:

   Beste René, om een favoriet te verwijderen klikt u op de knop met het sterretje op de middenconsole om bij uw favorieten te komen. Vervolgens klikt u met de draaiknop naar rechts en kiest door te klikken voor “bewerken”. Daarna draait u naar “favoriet(ten) verw.”. Hier kunt u kiezen welke favorieten u wilt verwijderen, als u dat gedaan heeft klikt u naar rechts en dan kiest u voor verwijderen door te klikken.

 • test schreef:

  Leuk artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *