Nieuws, Rijplezier 05-02-20 | 584 keer gezien

FemmeFrontaal test de vernieuwde Mazda2

Odiel van FemmeFrontaal heeft onlangs de Mazda2 getest in en rondom het zonnige Athene. Lees hier het oordeel van de rijtest in de vernieuwde Mazda2.

Het interieur van de vernieuwde Mazda2

Over het plaatsnemen in de Mazda2 laat FemmeFrontaal weten dat er veel zorg is besteedt aan de materiaalkeuze en het design. “Achter het stuur voelt het premium aan” schrijven ze daarover. “Omdat het interieur zo clean en functioneel aanvoelt, geeft het rust tijdens het rijden. Er gebeurt weinig om je heen, waardoor alles juist intuïtief aanvoelt.” Dat is precies hoe onze vakmensen het hebben bedoeld.

Rijden in de Mazda2

Verder schrijft Odiel over de toevoeging van de Mazda M Hybrid techniek in de Mazda2, wat hem zuiniger dan ooit maakt. Over het rijden schrijft ze “Je moet terugschakelen om even rap in te voegen op de snelweg, maar gelukkig maakt de directe besturing het speelse rijgedrag weer een beetje goed!”. Daarnaast gaat het over het stillere interieur – wat dankzij betere isolatie voor 35% minder windgeruis zorgt.

Meer weten over de Mazda2?

Nieuwsgierig geworden naar deze B-segment Mazda met rijke uitrusting en verrassende verfijning? Je leest hier alles over de vernieuwde Mazda2. Plan om het zelf te ervaren direct een proefrit bij je dichtstbijzijnde Mazdadealer.