Mazda Connect is het infotainmentsysteem op de Mazda3, Mazda CX-30, Mazda MX-30, Mazda CX-5 (m.u.v. de CX-5 Centre Line) en Mazda CX-60. Het systeem biedt altijd een vertrouwde interface, zodat jij alle functies eenvoudig kunt vinden, zonder al te veel afleiding. Dankzij Mazda Connect navigeer je als zakelijk rijder snel naar je volgende afspraak, maar het systeem biedt nog meer voordelen.

Alles binnen handbereik

De Mazda3, Mazda CX-30, Mazda MX-30, Mazda CX-5 (m.u.v. de CX-5 Centre Line) en Mazda CX-60 zijn uitgerust met het Mazda Connect infotainmentsysteem. Dankzij dit systeem heb je alles binnen handbereik, of dat nu stilstaand is of wanneer je onderweg bent. De middenconsole en knop van de HMI Commander zitten precies op de goede plaats voor optimaal comfort voor de pols en onderarm, waardoor je zonder afleiding door alle menu’s wandelt.

Inclusief Apple CarPlay en Android Auto

Je koppelt je smartphone gemakkelijk aan je Mazda Connect via een Bluetooth-verbinding. Deze koppeling maakt ook gebruik van Apple CarPlay en Android Auto mogelijk, waarmee je de vertrouwde interface van het smartphone tovert op het beeldscherm van de Mazda Connect en alle belangrijke functies van een smartphone veilig en legaal kunt gebruiken in de auto.

Mobiel kantoor

Mazda Connect tovert het interieur van je auto om naar een mobiel kantoor, waarbij volop ruimte is voor productiviteit, zelfs onderweg. Het systeem kan bijvoorbeeld tekstberichten zoals sms downloaden, tonen en hardop voorlezen en je kunt zelfs reageren via spraakbediening. Met Mazda Connect kun je verder al je contactpersonen importeren vanaf je smartphone, zodat je iedereen snel kunt bellen met een druk op de knop of met een eenvoudige spraakopdracht. Het bellen zelf verloopt uiteraard handsfree via een Bluetooth-verbinding.

Toegang tot rijhulpsystemen

Mazda Connect biedt ook toegang tot alle rijhulpsystemen die op de betreffende auto aanwezig zijn. Het is mogelijk om instellingen te wijzigen, zodat de auto nog beter aansluit bij jou wensen als zakelijk rijder.

Delen via

Tags:   Mazda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *