Ontspanning, Rijplezier 04-07-18 | 4952 keer gezien

Mazda Must Drive | Drie mooie autoroutes in Europa

Mazda klassieker in Schotland

De zomervakantie staat voor de deur en niets is fijner dan een mooie autoroute op de planning! Deze routes zijn ideaal voor jou en je Mazda. 

Route des Crêtes – Frankrijk

Deze prachtige route rijd je van Cassis naar La Ciotat. Geniet van het uitzicht over de zee, de kliffen en natuurlijk van de heerlijke stilte die je hier kunt ervaren. De route leent zich ook goed om af en toe uit te stappen, met genoeg parkeerruimte. Om een wandeling te maken of de picknickmand mee te nemen en een pauze in te lassen.

Bekijk de route:

Het beste van de Veluwe – Nederland

Niet op vakantie, maar wel dat gevoel krijgen? De Veluwe is niet voor niets een populair stukje Nederland om te wandelen en te fietsen. Op deze route vind je een aantal aanraders om te stoppen, iets te eten, of een mooie wandeling te maken. Stop bijvoorbeeld in Hoog Soeren voor een pannekoek. Vervolg je weg naar Radio Kootwijk voor een mooie wandeling over de zandverstuiving (een van de grootste van Europa!) en eindig al slingerend in de Posbank: een prachtig gebied.

North Coast 500 – Schotland

De route 66 van Europa wordt hij ook wel genoemd: de north coast 500. Dit is er een voor op je bucket list. Kastelen, bergen, kust, natuurwonderen en natuurlijk whisky: dit is Schotland op z’n best.

Een indruk krijgen van deze prachtige rit? Bekijk dan de video:

Delen via

Tags:   Autoroute, Mazda Must Drive

  • Rien Collé schreef:

    Bedankt voor de allermooiste autoroutes, een echte must drive en één van de meest beroemde en spectaculairste autoroute om te rijden vind ik nog steeds de Stelvio pass, eerst naar de top vanuit Italië en dan naar beneden via het plaatsje Santa Maria in Switzerland, geweldige bochten welke mijn Mazda MX-5 iedere keer weer zonder moeite weet te nemen, de route is adembenemend mooi en zou op ieders Bucket list moeten staan.

    • Mady van Mazda schreef:

      Bedankt voor de tip, Rien. Het is er eentje die bij ons zeker hoog op het lijstje staat, de ideale weg om de Mazda MX-5 te rijden op een weg waar hij voor bedoeld is :)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *