Ontspanning 01-02-18 | 2437 keer gezien

Mazda Must Drive | Route op de Azoren in de Mazda2

Mazda2 Route op de Azoren

De Azoren is niet per se de meest voor de hand liggende bestemming. Reden genoeg om deze eilandengroep eens te verkennen in de Mazda2. Dutchcowboys en Autovisie reden mee op het grootste eiland: Sao Miguel.

Dutchcowboys reed in een prachtige Eternal Blue Mazda2 door het snel veranderende landschap van Sao Miguel. Ook de Mazda2 bevat de relatief nieuwe technologie G-Vectoring Control en Dutchcowboys viel dat direct op. “Soms lijkt het alsof Mazda de wegen al kent en dat is een groot compliment aan de constructeurs van deze compacte auto” schrijven zij daarover.

Ook Autovisie is te spreken over het weggedrag dat de Mazda2 biedt. “De besturing is in zijn geheel beter dan ooit” schrijven ze. Dat de wegen op de Azoren heel bijzonder zijn om mee te maken in een Mazda2, beaamt Autovisie met hun conclusie. “Stoppen of doorrijen? Doorrijden!”

Hoogtepunten op deze rit:

Visto del Rey: ook wel “uitzicht van de koning” genoemd. Een bekend uitkijkpunt over een kratermeer. Hier ligt een verlaten bouwwerk waarvan het dak een prachtig vrij uitzicht biedt en gratis te beklimmen is.

Ponta Delgada: hoofdstad met de meeste slaapplaatsen en eetgelegenheden. Hier vind je veel oude bezienswaardigheden.

De weg van Lagao do Fogo naar Furnar: prachtig afwisselend landschap: hier vind je zowel bebossing als vulkaanlandschap.

Zelf op avontuur? Ontdek nu de Mazda2.

Delen via

Tags:   Mazda Must Drive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *