Nieuws 15-02-19 | 3013 keer gezien

Mazda tekent samenwerkingscontract met Santander Consumer Finance Benelux

Mazda Motor Nederland is een samenwerking aangegaan met Santander Consumer Finance, onderdeel van de Santander Group, de grootste financiële bank in de eurozone naar marktkapitalisatie. Vanaf nu zal de gerenommeerde instelling alle consumenten- en zakelijke financieringen voor Mazda’s in Nederland verzorgen. Alle financiële producten worden onder de naam Mazda Finance aangeboden via het Mazda dealernetwerk in Nederland.

We zijn bijzonder blij dat we een meerjarige samenwerking kunnen aangaan met een Europese leider in consumentenfinancieringen, die bovendien onderdeel uitmaakt van één van de grootste banken ter wereld, Banco Santander“, vertelt Geraldine Brouwers, Managing Director van Mazda Motor Nederland. “De Europese samenwerking, die Mazda in Europa al had met Santander Consumer Finance in een aantal andere landen wordt nu uitgebreid met Nederland”.

De samenwerking met Santander Consumer Finance betekent dat een nieuwe koper of bestaande klant nu ook de financiering eenvoudig afsluit bij zijn of haar eigen Mazda-dealer. Sinds vorig jaar heeft Mazda al een samenwerking met ALD voor het aanbieden van leaseproducten met het label Mazda Leasing. Dankzij de samenwerking met Santander Consumer Finance regelt de dealer nu niet alleen de aankoop en het onderhoud van de auto, maar ook de financiële kant: one-stop-shopping. Voordeel voor de klant is dat hij of zij de verkoopadviseur kent en omgekeerd, evenals de auto waar het om gaat en dat de verkoopadviseur alle wensen goed kan omzetten in een offerte voor een nieuwe Mazda. Daarnaast kan de klant gebruik maken van de diverse financieringsmogelijkheden van Mazda Finance.

Santander Consumer Finance heeft als toonaangevend consumentenfinancieringsbedrijf meer dan 20 miljoen klanten in 15 landen in Europa. De organisatie heeft een unieke expertise ontwikkeld in het aanbieden van een scala aan consumentenfinancieringsoplossingen, met name via point-of-sales en direct-to-consumer kanalen. Banco Santander kent wereldwijd 144 miljoen klanten en 200.000 medewerkers.

Delen via

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *