Nieuws, Rijplezier 03-09-20 | 2243 keer gezien

MX-30: Een mooi cadeau voor jezelf

Wijsheid komt met de jaren en daarbij past de Mazda MX-30, een auto die ook zeer geschikt is voor de oudere doelgroep, volgens Falder. Falder is de grootste site voor mannen van 50-plus en maakte een proefrit in de nieuwe elektrische Mazda MX-30.

Levensfase

Als 50-plusser zijn andere aspecten van belang bij het kiezen van een auto. Zo gaan er waarschijnlijk geen kids meer mee op vakantie, heb je misschien minder ruimte nodig, maak je relatief minder kilometers en wil je voornamelijk jezelf imponeren met een auto in plaats van anderen. ‘De achterbank biedt in elk geval genoeg ruimte voor de kleinkids en de bagageruimte voor een aantal flinke koffers’ aldus Falder.

Voor dagelijks gebruik

De auto wordt elektrisch aangedreven en is met een actieradius van 200 km geschikt voor het dagelijks autogebruik. Mocht je af en toe langere afstanden rijden kun je uiteraard bijladen, maar de gemiddelde forens verbruikt dagelijks niet meer dan ongeveer vijftig kilometer.

Duurzaam cadeau

De MX-30 reageert heerlijk licht op het stuur, maar is ook nog eens een betere keuze voor het milieu. Daarmee is de MX-30 beter voor de toekomst en dus indirect goed voor de kleinkinderen. Dit is ook terug te zien in de ecologische keuzes voor het interieur, zoals het kurk in de middenconsole en stoffen bekleding gemaakt van PET-flessen. Falder: ‘de auto is een sieraad voor het oog zowel van binnen, maar zeker ook van buiten.’ Opvallende kenmerken zijn de suicide doors, maar ook de overhang boven de koplampen en de coupe-vormige daklijn.

Volgens Falder mag je jezelf blij maken met dit mooie cadeau, zeker nadat je een leven lang gewerkt hebt.

Delen via

Tags:   rijtesten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *