Design, Nieuws 09-09-21 | 1765 keer gezien

MX-30 nu met Advantage-uitvoering

De line-up van de Mazda MX-30 is uitgebreid met een speciale uitvoering: de MX-30 Advantage. De uitvoering is gelimiteerd en leverbaar op basis van de beschikbare voorraad. De Advantage is een aanvulling op de rest van het gamma, zoals dit in Nederland beschikbaar is. De MX-30 Advantage is leverbaar vanaf € 34.640 inclusief kosten rijklaar maken en exclusief metallic lak. De auto is dit jaar nog verkrijgbaar met een bijtelling van 12%.

De honderd procent elektrische Mazda MX-30 [1]  was vanaf de introductie in Nederland, begin september vorig jaar, in eerste instantie alleen beschikbaar als First Edition in een beperkte oplage. De rijker uitgeruste Luxury volgde niet lang daarna, gevolgd door de ‘reguliere’ line-up, die meer aansluit bij de overige modellen van het merk en is dus opgebouwd uit diverse uitvoeringen met bijbehorende optiepakketten. De speciale MX-30 Advantage is een nieuw hoofdstuk en vult het modellengamma verder aan.

Bijzonder rijk uitgerust

In de standaarduitrusting is de MX-30 bijzonder rijk uitgerust met onder meer, climate control, LED-verlichting, Mazda Radar Cruise Control, 18-inch lichtmetalen velgen, een achteruitrijcamera, head-up display, Mazda Connect met DAB+, Apple CarPlay/Android AutoTM [2], een geïntegreerd navigatiesysteem en een breed scala aan i-Activsense veiligheidsvoorzieningen.

De nieuwe Advantage is gebaseerd op de standaarduitrusting en wordt uitgebreid met een breed scala aan opties van de Comfort- en de Luxury-uitvoering, waaronder adaptieve LED-koplampen met LED- signature verlichting, privacy glass, stoelverwarming bij de voorstoelen, randloze dimmende binnenspiegel en een luxe afwerking van het exterieur & interieur. Bovendien is er keuze uit een modern en industrieel interieur.

In Nederland zijn er sinds de lancering meer dan 1.350 exemplaren van de MX-30 verkocht. De nieuwe Advantage is per direct te bestellen en leverbaar op basis van de beschikbare voorraad.


[1] Gemiddeld stroomverbruik Mazda MX-30 19 kWh per 100 km / CO2-uitstoot van 0 g/km. Actieradius volgens Europese WLTP-cyclus en kan variëren door energieverbruikende factoren, o.a. rijstijl, snelheid en omgevingstemperatuur. De vermelde WLTP waarden voor de actieradius, het gecombineerde stroomverbruik en de CO2-uitstoot zijn gemeten volgens de nieuwe typegoedkeuringsprocedure WLTP (verordening EU 2017/1151; verordening EG715/2007).
[2] Android en Android Auto zijn handelsmerken van Google LLC/ Apple CarPlay is een handelsmerk van Apple Inc.

Delen via

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *