Nieuws, Ontspanning, Rijplezier 29-09-23 | 437 keer gezien

Roadtrip compilatie zomer 2023

Tijdens de zomermaanden van 2023 reden diverse journalisten en influencers met Mazda’s tijdens bijzondere roadtrips in onder andere Frankrijk, Spanje, Italië, Nederland, België, Zwitserland en Schotland. Van het Algemeen Dagblad, Travel Valley, FHM, The Outdoors, ACSI , Daily Cappuccino, Elektrische Autovakanties tot Gearlimits. In deze blog een greep uit de vele publicaties.

Elektrische Autovakanties

In deze review wordt beschreven hoe de Mazda MX-30 wordt gebruikt voor een weekendje weg naar Landgoed de Holtweijde in Overijssel, Nederland. De auteur benadrukt het comfort en de rustige aandrijving van de MX-30 tijdens de reis, waardoor het voelt als een mini-vakantie. Het verblijf op het landgoed wordt als all-inclusive ervaren vanwege de vele faciliteiten, zoals tennisbanen, een golfbaan, een zwembad, en een wellnesscentrum. Het restaurant van het hotel wordt geprezen vanwege het heerlijke eten en de ontspannen sfeer, met live achtergrondmuziek. Op zondagochtend wordt genoten van een Lazy Sunday en het ontbijtbuffet voordat er gebruik wordt gemaakt van het verwarmde binnenzwembad en de luxe spa. De review eindigt met de suggestie om fietsen mee te nemen voor toekomstige reizen met de MX-30 en de constatering dat Nederland tal van prachtige plekken biedt om te ontdekken met een elektrische auto.

ACSI FreeLife

De ACSI FreeLife TestTour-karavaan 2023 verkende het Franse departement Jura. Gedurende deze reis testen twee teams nieuwe caravans en auto’s, terwijl ze genieten van activiteiten in deze prachtige regio. De Jura biedt mogelijkheden voor zowel actieve als ontspannen kampeervakanties, met wandelen, bezoeken aan een dinopark, zip-lining, en kaasfondue. De teams testen de Bürstner Premio 455TS, LMC Tandero 480D, Mitsubishi Eclipse Cross PHEV en Nissan X-Trail. Later in augustus vervolgde de TestTour in de Italiaanse regio Emilia-Romagna met vier andere testteams. De TestTour is een jaarlijks evenement dat sinds 2017 wordt georganiseerd en heeft al verschillende prachtige Europese regio’s verkend.

Gearlimits

De auteur, Hayco Volkers, beschrijft zijn voorbereiding op een twee weken durende roadtrip met zijn zoons, waarbij ze van plan zijn om diverse activiteiten te ondernemen zoals quad rijden, schieten, wandelen, en suppen. Hij prijst de Mazda CX-60 Homura Plug-in hybrid als de perfecte auto voor hun avontuur, met een ruime kofferbak en een indrukwekkend elektrisch rijbereik van 63 kilometer volgens de WLTP cyclus. De hybride technologie van de Mazda biedt flexibiliteit tussen elektrisch en benzine rijden, waardoor het vinden van laadstations minder stressvol is. Bovendien benadrukt hij de geavanceerde veiligheidsvoorzieningen van de Mazda CX-60 Homura, zoals adaptieve cruisecontrol en dodehoekdetectie, die de reis veiliger maken.

FHM

De auteur, Chris Riemens, beschrijft zijn onvergetelijke 8-daagse roadtrip door Europa met de Mazda CX-5. De reis omvatte bezoeken aan prachtige bestemmingen zoals Italië, Zwitserland en schilderachtige plaatsen zoals Cinque Terre, Portofino en Zermatt. Hij prijst de Mazda CX-5 als een uitstekende reisauto, met comfort en kwaliteit die kunnen wedijveren met hogere segmenten. De reis was niet alleen gericht op de bestemmingen, maar ook op het waardevolle gezelschap en het creëren van onvergetelijke herinneringen. Hij moedigt lezers aan om samen met hun dierbaren op een roadtrip te gaan en te genieten van vergelijkbare avonturen.

Dit overzicht van de verschillende roadtrips met Mazda’s laat zien hoe deze auto’s de perfecte compagnon zijn voor avontuurlijke reizen door heel Europa. Van comfortabele elektrische vakanties in Nederland tot het verkennen van prachtige regio’s zoals de Jura in Frankrijk en Emilia-Romagna in Italië, Mazda’s leveren prestaties en flexibiliteit. Ze bieden de mogelijkheid om te genieten van diverse activiteiten en ontspanning in adembenemende omgevingen.

Dus, waar wacht je nog op? Stap in je eigen Mazda en ga op avontuur, want de wereld wacht op je om ontdekt te worden.

Delen via

Tags:   CX-5, CX-60, MX-30

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *