Nieuws 05-09-17 | 4472 keer gezien

“Verfrissend anders” Autoweek over de Mazda2

Autoweek onderwierp verschillende b-segmenters aan een rijtest. Daarbij hoorde uiteraard ook de Mazda2: met zijn rijke uitrusting een van de meest complete auto’s in het segment.

Autoweek is zeer te spreken over de uitstraling van de Mazda2: “Als het op uitrusting en interieur aankomt, is de Mazda2 buitengewoon volwassen. Het dashboard behoort tot de fraaiste exemplaren in deze prijscategorie en het valt op door zijn doordachte vormgeving en de mooie materialen die zijn toegepast. (…) Het oogt allemaal bijzonder hoogwaardig. Bovendien voelt alles zeer stevig aan; het geheel wekt de indruk dat het is gemaakt voor de eeuwigheid.”

“Alles voelt zeer stevig aan; het geheel wekt de indruk dat het is gemaakt voor de eeuwigheid.”

Het rijgedrag blijft uiteraard niet achter in de rijtest. Over het rijden in de Mazda2 schrijft Autoweek “Schakelen doet de zesbak als de beste. (…) Ook sturen gaat met veel gevoel.”

Al met al noemt Autoweek de Mazda “verfrissend anders”.  De conclusie luidt dan ook dat de Mazda2 uitblinkt met zijn bijzonder fraaie interieur. Wil jij dat zelf ervaren? Stap dan in en plan een proefrit bij je Mazda dealer.

Lees hier meer over de Mazda2

Delen via

Tags:   rijtesten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *