Design, Nieuws 12-11-18 | 2602 keer gezien

Wereldpremière volledig nieuwe Mazda3 op los angeles auto show 2018

Mazda trekt op de komende Los Angeles Auto Show 2018 voor het eerst het doek van de nieuwe Mazda3. Het is de eerste exponent van de nieuwe en zevende generatie Mazda’s. Daarnaast is hij voorzien van een verder ontwikkeld Kodo design en van compleet nieuwe techniek. De wereldpremière van de gloednieuwe Mazda3 markeert het begin van een periode met auto’s van Mazda.

KODO design

De compleet nieuwe Mazda3 laat een meer volwassen interpretatie van het Kodo-design zien. Daarmee belichaamt het de essentie van de Japanse esthetiek. Tegelijkertijd zijn de fundamentele prestaties van de auto naar een nieuw en hoger niveau getild. Met de nieuwste generatie SKYACTIV voertuigarchitectuur kunnen inzittenden optimaal profiteren van hun natuurlijke evenwichtsgevoel. Bovendien bieden de nieuwste SKYACTIV motoren responsieve controle van de auto in elke rijsituatie.

De Los Angeles Auto Show 2018 is open voor het publiek van 30 november tot en met 9 december. Mazda geeft op de eerste van de twee persdagen, 28 november, een persconferentie van 15.40 – 16.05 uur, waarin de nieuwe Mazda3 zal worden onthuld.

Schrijf je in om updates te ontvangen over de Nieuwe Mazda3

Delen via

Tags:   skyactiv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *