Nieuws 07-09-15 | 10714 keer gezien

Baker Tilly Berk kiest voor Mazda

Het accountants- en belastingadvieskantoor Baker Tilly Berk heeft de Mazda2 gekozen als nieuwe company car voor zijn starters en young professionals. De organisatie verkoos het populaire model boven twaalf andere merken uit het B-segment. Afgelopen weekend ontvingen de eerste dertig rijders hun nieuwe Mazda2 bij Nieuwkoop Automotive Groep in ‘s Hertogenbosch, vandaag volgen er nog tien. In de toekomst zal de vloot nog verder worden uitgebreid naar zo’n 150 eenheden.

Het wagenpark van Baker Tilly Berk bestaat voor ongeveer 35% uit company cars. Al sinds begin jaren ’90 zet de onderneming deze auto’s in voor starters en young professionals die veel naar klanten gaan. De uniforme modellen, ofwel één merk, één type en één kleur met bestickering, worden de afgelopen jaren ook gebruikt om de naamsbekendheid te vergroten. Baker Tilly Berk heeft gekozen voor de topversie van de Mazda2, de GT-M met SKYACTIVE-G 90, inclusief het luxe Driver Pack in de kleur Dynamic Blue Mica. Met dit pakket beschikken de rijders als extra nog eens over het voor dit segment unieke head-up display en zaken als BSM (Blind Spot Monitoring), RCTA (Rear Cross Traffic Alert), HBC (High Beam Control) en Smart Keyless Entry.

Wij hebben onze eigen mensen, de berijders van de company car, een belangrijke stem in de uiteindelijke keuze gegeven ”, vertelt Arno van der Heijden, bestuursvoorzitter van Baker Tilly Berk. “Onze leasemaatschappij, Achilles Autolease, heeft ons geholpen om tot een voorselectie van vijf modellen te komen. Deze modellen moesten voldoen aan een aantal randvoorwaarden, zoals een gunstige leaseprijs en vergelijkbare fiscale waarde ten opzichte van de huidige situatie, maar ook beschikken over de nieuwste veiligheidssystemen en navigatie. Deze modellen zijn vervolgens getest door een aantal berijders en daarna hebben we in een enquête alle 182 company car rijders gevraagd naar hun voorkeur. De respons was overweldigend: 88 % heeft gereageerd en een ruime meerderheid koos voor de Mazda2”, aldus Van der Heijden.

Baker Tilly Berk is sinds de oprichting in 1914 in Nederland uitgegroeid tot een organisatie met 18 vestigingen, 700 medewerkers en een omzet van € 81,4 miljoen (2014). Het bedrijf behoort tot de grotere accountants- en belastingadvieskantoren van Nederland. Klanten van Baker Tilly Berk zijn zowel MKB-bedrijven als grote ondernemingen, non-profit instellingen en de publieke sector. Baker Tilly International omvat een wereldwijd netwerk van onafhankelijke accountants- en belastingadvieskantoren in meer dan 130 landen.

Bekijk hier een videoverslag van de aflevering.

Delen via

Tags:   rijtesten, skyactiv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *