Wie ben je?

“Roy Keijsers (37) uit Houten.”

Wat doe je voor werk?

“Ik ben commercieel directeur bij F&L Media in Nijmegen. Daar ben ik verantwoordelijk voor de commerciële ontwikkeling van de organisatie. Ik geef leiding aan het marketing- en salesteam. Samen werken we eraan om onze merken te verbeteren en uit te bouwen, alsook nieuwe verdienmodellen te creëren die passen bij verschillende doelgroepen.”

Wat vind je leuk aan jouw functie?

“Ten eerste is het een heel leuk bedrijf. We hebben een gemêleerd en enthousiast team van medewerkers en je krijgt alle ruimte om als organisatie ook te blijven groeien. Daarnaast vind ik het leuk om nieuwe strategieën uit te rollen om mensen te prikkelen en aan ons te binden. We doen dit samen als team, waarbij ik het leuk vind om medewerkers uit te dagen om het maximale eruit te halen.”

“Verder is de media een uitdagende en veelzijdige branche die zich snel ontwikkelt. Van magazines tot websites, video’s, podcasts, social media en ga zo maar door. Het is heel divers en een mooie uitdaging om op alle fronten bij te blijven.”

Wat doe je in je vrije tijd?

“Veel sporten. En borrelen, haha! Beetje genieten van het leven is ook belangrijk, toch? Ik ga ook regelmatig met mijn vriendin op pad met de hond. Lekker naar buiten.”

Welke Mazda rijd je?

“De Mazda CX-30 2.0 Skyactiv-G 122, sinds juni 2022. Dit is nu m’n tweede Mazda. Ik heb hiervoor vier jaar in een Mazda CX-3 gereden. De CX-30 is een geweldige upgrade, kun je wel zeggen.”

Vanwaar de keuze voor Mazda?

“Mazda stond nooit op mijn netvlies eerlijk gezegd. Toen ik in 2018 na een uitstap van vier jaar weer terugkwam bij F&L Media en een leaseauto mocht kiezen, werd ik door onze directeur Arjan Kropman – die een tijdje geleden ook werd geïnterviewd voor deze rubriek – geadviseerd om eens voor een Mazda te gaan kijken. Als voormalig autojournalist en hoofdredacteur van Auto Review, een van onze titels, heeft hij veel verstand van auto’s, dus ik volgde zijn advies op. Ik ben geen echte autokenner, maar ik was wel meteen overtuigd dat ik ook voor Mazda moest gaan.”

“Ik was direct onder de indruk van de prijs-kwaliteitverhouding en het design van de Mazda CX-3. Ik heb er al die jaren met veel plezier en trots in mogen rijden. Toen het tijd was voor een vervanger, twijfelde ik geen moment om weer een Mazda te kiezen. De Mazda CX-30 was voor mij de logische keuze. Hij is in alle opzichten nóg beter, mooier en leuker en daarmee de perfecte vervanger voor de Mazda CX-3.”

Wat vind je belangrijk in een auto?

“Ik hecht veel waarde aan Apple CarPlay*. Ik luister onderweg vaak naar podcasts, dus een eenvoudige en solide telefoonverbinding vind ik wel belangrijk en gelukkig heb ik die in de Mazda CX-30.”

“Daarnaast vind ik het prettig dat de motor lekker pittig aanvoelt en dat het plezierig is om in de auto te rijden. Mijn vorige Mazda was uitgerust met een automaat, maar Arjan had mij een handgeschakelde versnellingsbak geadviseerd omdat die van Mazda de fijnste is die je kunt krijgen in deze klasse. Of dat werkelijk het geval is, is voor mij lastig oordelen, maar een ding zeker is dat ik iedere keer met een glimlach in de CX-30 wegrijd.”

Welke accessoires heb je gekozen en waarom?

“Behalve bovengenoemde zaken vind ik ook het design van de auto belangrijk. Hij mag van mij best een stoere uitstraling hebben. De Mazda CX-30 is sowieso al een fraaie verschijning, maar als extra heb ik nog zwarte velgen gekozen. Voor mij is die zo helemaal af!”

“Verder heb ik geen extra accessoires aangevinkt. De Mazda CX-30 is al heel compleet uitgerust. En de configurator op mazda.nl werkt heel goed. Je krijgt een perfect beeld van hoe jouw gekozen uitvoering er vanbinnen en -buiten uitziet en hoe de auto is uitgerust. Ik heb niet eens proefgereden voordat de auto werd besteld.”

Hoeveel kilometers rijd je?

“Ik rijd tussen de 25.000 en 30.000 kilometer per jaar. Ik rijd alleen voor woon-werkverkeer al 160 kilometer per dag, dus dat tikt wel aan, naast de kilometers die ik voor zakelijke afspraken maak. Al met al zit ik best veel achter het stuur.”

Wat vind je een minpunt aan de auto?

“Alle signalen van de actieve veiligheidssystemen. Veiligheid is natuurlijk belangrijk en ik ben blij dat de Mazda CX-30 behoort tot de veiligste auto’s van dit moment, maar ik vind dat de systemen soms te snel of te nerveus ingrijpen of waarschuwen. Van mij mag het allemaal wat minder. Ik ben liever zelf actief bezig met het opletten in het verkeer.”

Wat is jouw droomauto?

“Ik ben geen echte autoliefhebber en -kenner, dus ik heb niet echt een droomauto. Wel ben ik nu al heel benieuwd naar de opvolger van deze Mazda CX-30 en in hoeverre die nog beter en mooier is dan de huidige. Wie weet wordt het mijn volgende auto!”

* Apple CarPlay is een handelsmerk van Apple Inc., geregistreerd in de Verenigde Staten en andere landen.

Delen via

Tags:   Mijn Mazda en Ik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je dit ook leuk