Design, Nieuws 29-10-19 | 4859 keer gezien

De Mazda MX-30 is onthuld op Tokyo Motor Show

De Mazda MX-30

De eerste elektrische crossover van Mazda is onthuld: de Mazda MX-30. We hebben de reacties op deze onthulling voor je verzameld, en geven een korte videoupdate vanaf de Mazdastand!

Hier is hij dan: de Mazda MX-30

Bekijk hier de eerste elektrische crossover van Mazda in meer detail. Van het exterieur met de opvallende freestyle deuren, tot aan het ruime interieur. Met bijzondere materiaalkeuzes zoals het kurk op de middenconsole.

Eerste reacties van de pers

AutoWeek, AutoRAI en AutoVisie schrijven allemaal volop over de nieuwe Mazda MX-30. AutoWeek schrijft over de prijs “Mazda laat met gepaste trots de Nederlandse prijs tijdens de wereldpremière zien”. AutoRAI valt het nieuwe interieurdesign op zoals de zwevende middenconsole en het kurk. Door het interieur, de freestyle deuren en het opvallende design noemt AutoRAI deze elektrische crossover “zeer onderscheidend”.

En hoe rijdt de Mazda MX-30 dan?

De Mazda MX-30 is ontworpen om te rijden zoals je van een Mazda mag verwachten. Omdat hij pas net onthuld is, is het nog niet mogelijk te rijden, maar journalisten kregen pas wel de kans plaats te nemen in een prototype. AutoRAI schrijft over hun ervaring: “Hij rijdt écht als een Mazda, met veel stuurgevoel en een laag zwaartepunt.”

Nu te bestellen voor € 33.990

Schrijf je nu in om updates te ontvangen over de Mazda MX-30. Hij is vanaf nu te bestellen vanaf € 33.990. Je rijdt dan een zeer rijk uitgeruste First Edition, met onder andere: 18-inch lichtmetalen velgen, adaptieve LED-verlichting, privacyglass op zijruiten en achterruit, elektrisch verstelbare bestuurdersstoel, climate control, projectie van de belangrijkste rij-informatie op de voorruit en stoelverwarming voor.

Daarnaast beschikt deze elektrische crossover over veiligheidssystemen als radar cruise control, achteruitrijcamera, parkeersensoren vóór en achter, dodehoekdetectie en een rijbaanassistent. En de elektrische crossover is een echte connected car die je op afstand kunt bedienen en controleren. 

Delen via

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *