Ontspanning, Rijplezier 07-05-21 | 1899 keer gezien

Liever geen onverwachte kosten aan jouw auto?

Mazda CX-30 Private Lease

Wil jij graag weten waar je aan toe bent, ook met je auto? Neem dan de voordelen van Private Lease mee in je overweging voor een auto. Deze kunnen opwegen tegen het doen van grote uitgaven in een keer. We kennen namelijk allemaal wel het dilemma bij de besluitvorming voor een grote uitgave zoals je droomreis, de keuken, een verbouwing of extra spaargeld voor de kinderen. Kortom genoeg grote uitgaven die we al moeten maken, maar met Private Lease is dit verleden tijd.

Mazda CX-30 Private Lease

Ontdek bijvoorbeeld de Mazda CX-30 die zich uitstekend leent voor Private Lease. Je rijdt dan namelijk een crossover die geen moeite heeft met een krappe parkeerplek, maar zich ook prima thuis voelt in de wijdse natuur. En als je het eind van jouw contract toe bent aan een volgende stap is de Mazda CX-5 een goede optie.  

Zorgeloos eropuit

Niets is fijner dan eropuit trekken. In de Mazda CX-30 ervaar je puur rijplezier. Met een royale bagageruimte en een lage laadvloer is inladen eenvoudig. Breng je spullen mee, plus iedereen met wie je dit plezier wilt delen. Het liefst doe je dit zorgeloos en ook daar is over nagedacht, want de Mazda CX-30 is uitgerust met geavanceerde i-Activsense veiligheidstechnologieën zodat er altijd met je meegekeken wordt. Zo kun je onbezorgd genieten.

Zuinig brandstofverbruik

Geniet van vele extra opties op jouw nieuwe Mazda, want met Private Lease rijd je namelijk altijd in de nieuwste Mazda van jouw keuze, voor een vast bedrag per maand. Alleen het tanken en het wassen komen nog voor eigen rekening. Maar met de Mazda CX-30 ben je gegarandeerd van een zuinige, krachtige motor, waarmee je profiteert van een snelle acceleratie en fantastisch rijgedrag, met een lagere CO2-uitstoot. Dat scheelt in brandstofverbruik.

Ultieme rijbeleving

Hecht je veel waarde aan goede geluidskwaliteit? De Mazda CX-30 heeft een verfijnd audiosysteem die alleen de klanken laat doorkomen die jij wilt horen. En het liefst ervaar je dit in een interieur die perfect aansluit op jouw wensen. Hoe beter je naar de Mazda CX-30 kijkt, hoe intrigerender alles wordt. De combinatie van zachte materialen, stevige stiksels en de rustgevende vormgeving zorgt voor de ultieme beleving. Of je nu kiest voor een stoffen of lederen interieur.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ontdek dan wat Private Lease voor jou kan betekenen en of het bij je past. Met de flexibiliteit om het aantal kilometers in je looptijd aan te passen en in sommige gevallen ook de mogelijkheid om de auto over te nemen aan het einde van je contract.

Delen via

Tags:   Private Lease

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *