De Autosalon van Genève is opnieuw het toneel voor een wereldpremière van Mazda. De nieuwe Mazda CX-30 is daar onthuld. Deze nieuwe compacte crossover SUV is perfect gepositioneerd tussen de nog altijd populaire CX-3 en CX-5. En zet het nieuwe tijdperk van Kodo-design en de unieke Skyactiv Technologies voort. Dat werd ingeluid met de lancering van de nieuwe Mazda3 eind 2018. De nieuwe crossover biedt een uitstekende rijdynamiek en de nieuwste veiligheidstechnologieën. Ook speelt het model in op de wensen van klanten met betrekking tot interieurruimte en design.

Racing orange Mazda MX-5

Een ander hoogtepunt is het Europese debuut van de gelimiteerde uitvoering van de best verkochte roadster ter wereld: de Mazda MX-5 30th Anniversary Edition, met de kenmerkende exterieurlak Racing Orange en tal van unieke highlights.

Vernieuwde Mazda CX-5

De Mazda CX-5, Mazda’s Europese bestseller, debuteert in Zwitserland eveneens in gewijzigde vorm. De vernieuwde CX-5 beschikt over een verfijndere afwerking en nog betere rijeigenschappen, geheel in lijn met Mazda’s streven om in alle opzichten de best mogelijke klantervaring te bieden.

Met de lancering van de volgende generatie modellen verwacht Mazda verder te kunnen groeien in 2019.