Ontspanning, Rijplezier 11-12-18 | 7360 keer gezien

Stoelen in de nieuwe Mazda3

Comfortabele stoelen nieuwe Mazda3 Ervaar het comfort in de nieuwe Mazda3

In de nieuwe Mazda3 is het ontwerp van de stoelen zeer serieus genomen. Naast zijn schoonheid zit het dus ook met de stoelen wel goed. Er is door onze techneuten flink wat onderzoek gedaan naar de optimale zithouding in de nieuwe Mazda3. En deze is nu zo ontworpen dat de stoelen comfortabeler, stabieler en zelfs gezonder zitten. Ongeacht of je nu sportief of ontspannen rijdt. Hierdoor voel je je nog meer één met de auto en kom je beter uitgerust aan op je bestemming.

Onderzoek door onze techneuten

Vanuit grondig onderzoek en jarenlange ervaring weten onze vakmensen als geen ander hoe belangrijk het is om een zo natuurlijk mogelijke houding te waarborgen. Dit uitgangspunt is de basis geweest voor het ontwerp van de nieuwe stoelen van de Mazda3. Er is gekeken naar de natuurlijke S-vorm die je rug van nature inneemt. Om heel precies te zijn, ondersteunt de stoel precies waar je het nodig hebt: niet alleen je rug, maar ook je onderrug en bovenbenen. Hier lees je in meer detail hoe serieus onze techneuten omgaan met het ontwerp van de stoel. Dat luistert wel erg nauw: de stoel mag niet te zacht zijn, want dan heb je geen ondersteuning. Te hard is ook niet goed, want naast dat het niet lekker zit is het niet goed voor je bloedsomloop. Onze techneuten hebben daarin precies de juiste balans gevonden.

Niet alleen de stoel is daarbij belangrijk, er is ook gekeken naar de zogenoemde “architectuur” van de nieuwe Mazda3, ook wel Skyactiv-Vehicle Architecture genoemd. Waarbij naast de stoelen ook het chassis en de banden een rol spelen. Alles om de juiste balans tussen jou en de nieuwe Mazda3 te bewaren.

Het geheim van de beste autostoel

Naast het optimaliseren van de hardheid en vorm van de stoel, is het echte geheim van dit stoelontwerp dat je bekken rechtopstaand blijft. Hierdoor behoudt je de natuurlijke balans die je hebt als je loopt ook tijdens het rijden. Vanuit deze natuurlijke balans ervaar je beter hoe de wielen bewegen op het wegdek. Je lichaam anticipeert natuurlijker op gebeurtenissen tijdens het rijden en het vermindert hoofdbewegingen. Daardoor ervaar je in de nieuwe Mazda3 meer comfort en balans.

Lees hier meer over de nieuwe Mazda3