Ontspanning, Rijplezier 12-12-20 | 5210 keer gezien

De beste playlists voor onderweg

Of je nu een korte rit maakt of wat langer, we hebben een aantal playlists voor je op een rijtje gezet die hoe dan ook goed passen in jouw Mazda! Want rijden is toch het leukste met bijpassende muziek. Ontdek nu de leukste muziek voor in de auto.

Songfestival playlist

Het Eurovisie Songfestival zal dit jaar anders zijn dan andere jaren, maar dat betekent niet dat er niks te luisteren valt! Hier vind je de lijst met inzendingen voor dit jaar, zodat je in de auto van deze muziek kunt genieten.

Mazda Must Drive playlist

Een roadtrip maken gaat nu even niet. Maar naar de ultieme roadtrip playlist luisteren voor hetzelfde gevoel, dat kan natuurlijk wel! We stelden een playlist samen die perfect past bij een lange rit in jouw Mazda. Je vindt hem hier:

Alvast inspiratie opdoen voor wanneer een roadtrip maken weer kan? Je vindt hier alle Mazda Must Drive routes.

De veiligste playlist?

Wist je al dat de Mazda CX-30 als een van de veiligste auto’s ter wereld getest is? Zo ontving het model de hoge 5-sterren score van EuroNCAP met een recordscore van 99% op “volwassen inzittende”! We hebben Leo Blokhuis gevraagd om zijn ervaringen met veilige nummers en daar is deze fijne playlist uitgekomen. Lees hier hoe Leo tot deze playlist is gekomen.

Meer weten over muziek in Mazda’s? Lees hier alles over het Bose geluidssysteem. Of schrijf je in om regelmatig Mazda nieuws te ontvangen in je mailbox.

Delen via

Tags:   Mazda Must Drive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *