Ontspanning, Rijplezier 11-02-19 | 10930 keer gezien

De ideale caravantrekker: Mazda CX-5 op de Caravana

Van dinsdag 17 t/m 22 januari was de Caravana in Leeuwwarden. De beurs voor kampeerders. Gezien de trekkracht van de Mazda CX-5 was deze aanwezig op de beursvloer, zodat bezoekers deze krachtpatser konden ervaren.

De Mazda CX-5: op eenzame hoogte

De Mazda CX-5 is met zijn trekkracht (minimaal 1.800, tot 2.100 kg) de ideale caravanstrekker. Daarnaast is de CX-5 op meerdere fronten hoog: hij heeft een hoge instap, hoge trekkracht dus en een hoog afwerkingsniveau. Maar het zijn de rijeigenschappen die hem écht naar grote hoogte brengen. Dankzij zijn uitgebalanceerde onderstel rijdt hij als een sportieve sedan. In dit segment is dat erg bijzonder.

Ontdek hier de Mazda CX-5.

Tips voor jouw Mazda

Krijg je direct zin om met jouw Mazda op vakantie te gaan? Wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet. Van je ideale zitpositie vinden tot aan de dingen die je niet mag vergeten voor je wintersportvakantie.

Lees hier alle tips voor jouw Mazda.

Mazda op de caravana

Op de Caravana was de Mazda CX-5 aanwezig als ideale caravanstrekker. Ook was er de kans een vouwfiets te winnen. Deze is inmiddels uitgereikt aan familie Bakker! We wensen ze heel veel plezier toe met deze vouwfiets.

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste Mazda-nieuws? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.