Design, Ontspanning, Technologie 18-02-20 | 4428 keer gezien

Vernieuwde Mazda2: ontdek wat er nieuw is

Vernieuwde Mazda2

De Mazda2 is onlangs vernieuwd. Zoals AutoWeek zegt was de Mazda2 al een fijne auto, maar maakt de update “hem net weer ietsje beter”. Welke nieuwigheden je mag verwachten lees je in dit artikel.

Het exterieur van de Mazda2

De Mazda2 heeft een aantal subtiele updates aan het exterieur gekregen. Zo is de grille aangepast en zijn de aangepaste koplampen nu standaard voorzien van LED-verlichting. Optioneel kleed je de Mazda2 ook nog aan met adaptieve verlichting. De achterbumper is aangepast en voorzien van minder kunsttof dan zijn voorganger. Ook de velgen hebben een update gekregen.

Verder verfijnd: het interieur

Veel zaken in het interieur zijn nog zoals je gewend bent van de Mazda2: zoals de intuïtieve bediening met HMI Commander, het in hoogte en diepte verstelbare stuurwiel en fijne schakelbak. Daarnaast zijn de stoelen aangepast waardoor ze nog comfortabeler zitten. Apple CarPlay is standaard aanwezig, zodat je ook je iPhone kunt verbinden. Tot slot is er extra geluidsisolatie toegevoegd, voor een nog stiller interieur.

Innovatie op de Mazda2

Onder de motorkap zit nu een Mazda M Hybrid systeem. Die zorgt in de Mazda2 voor maximale prestaties en een lager verbruik. De Mazda2 heeft daardoor een lage CO₂ -uitstoot en een schoon energielabel B. Tot slot is de Mazda2 uitgerust met de laatste innovaties op gebied van veiligheid. Denk aan Adaptieve LED-koplampen, Lane Keep Assist, Mazda Radar Cruise Control, Traffic Sign Recognition en een 360° camera.

Ik wil meer weten over de Mazda2

Nieuwsgierig geraakt naar de Mazda2? Je kunt hier een brochure aanvragen om zo alle details te ontdekken. Of bekijk de video om de vernieuwde Mazda2 te ontdekken.